Ακτή Ελεφαντοστού

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ακτή Ελεφαντοστού

Ακίνητα προς πώληση στην Ακτή του Ελεφαντοστού

Η Ακτή του Ελεφαντοστού είναι χώρα της Δυτικής Αφρικής. Ο Αμπιτζάν, στις ακτές του Ατλαντικού, είναι το κύριο αστικό κέντρο της χώρας. Συνορεύει δυτικά με τη Λιβερία και τη Γουινέα, στα βόρεια με το Μάλι και τη Μπουρκίνα Φάσο, ανατολικά με τη Γκάνα. Το Yamoussoukro είναι διοικητική πρωτεύουσα της Ακτής του Ελεφαντοστού.

Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει έναν αναπτυσσόμενο τομέα χρηματοδότησης κατοικιών. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να χρηματοδοτούν τα σπίτια τους ανεξάρτητα επειδή η αγορά ενυπόθηκων δανείων δεν φθάνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Η χώρα αντιμετωπίζει ταχεία αστικοποίηση, αλλά οι κοινωνικές ανισότητες έχουν επιταχύνει τη φτώχεια και οι κρησφύγετες έχουν αυξηθεί στις πόλεις, ειδικά στο Αμπιτζάν, όπου ζει περίπου το 20% του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να ενθαρρύνει διάφορα προγράμματα οικονομικής ανάπτυξης κατασκευάζοντας περίπου 250.000 σπίτια σε προσιτές τιμές μεταξύ του 2016 και του 2020.

Δεν είναι εύκολο να επενδύσετε σε ακίνητα προς πώληση στην Ακτή του Ελεφαντοστού επειδή δεν είναι εύκολο να βρείτε μια συγκεκριμένη ποιότητα.

Τα καλύτερα μέρη για την αγορά ακινήτων προς πώληση στην Ακτή του Ελεφαντοστού είναι η πρωτεύουσα, San Pédro και Abidjan.

Ο Αμπιτζάν εκτείνεται κατά μήκος της νότιας ακτής, κατά μήκος των παράκτιων εκτάσεων της λιμνοθάλασσας Ebrié, θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη μητρόπολη στη Δυτική Αφρική.

Αν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε αυτή την πόλη, η κεντρική περιοχή του Plateau είναι το ιδανικό μέρος για να ψάξετε για ακίνητα προς πώληση στην Ακτή του Ελεφαντοστού.

Το San Pédro είναι η δεύτερη μεγαλύτερη λιμενική πόλη της χώρας. Γύρω από αυτό μια ζωντανή, δραστήρια και μαγευτική πόλη εξερράγη όπου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα ακίνητα προς πώληση.

Η πρωτεύουσα Yamoussoukro παραμένει η πλουσιότερη από άποψη ιδιοκτησίας προς πώληση στην Ακτή του Ελεφαντοστού. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν νέα κυβερνητικά κτίρια και ξενοδοχεία.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 41087

Πώληση Νησί , Ακτή Ελεφαντοστού, Abidjan, Abidjan, ile desire

600,000.00EUR
Πώληση
Νησί

25000 m²
πώληση ενός νησιού στο κέντρο της πόλης του Abidjan στην ακτή του ελεφαντόδοντου. 25 εκτάρια ή παρτίδες 5 ή 2 εκταρίων. Το νησί ονομάζεται επιθυμία I...
ξενοδοχείο προς πώληση. Τοποθεσία: Grand Bassam Επιφάνεια: 2000 m2 Χαρακτηριστικά : -03 καθιστικό. -01 αίθουσα υποδοχής. -01 νυχτερινό κλαμπ 2 κ...
Βίλα-Duplex 12 τεμάχια των 783 μ2 με πισίνα, κήπο εμπρός-πίσω από τη βίλα. Οικογένεια γειτονιά, όχι μακριά από το σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, φούρνο, κ....
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB